Gezocht: maatschappelijke initiatieven uit de regio!

19-05-2020

De wereld staat op zijn kop. Het is vast ook al door jouw hoofd gegaan: hoe komen wij uit deze crisis? Hoe ziet onze samenleving er dan uit en hoe staat het er dan voor met de economie? Gedachten die ons beangstigen…

Én motiveren. Want wij zouden regio Zwolle niet zijn als wij onze schouders er niet onder zouden zetten en oplossingen zouden zoeken. Dappere regio Zwolle-inwoners zijn al diverse maatschappelijke corona-initiatieven gestart: een bellijn voor ouderen, support voor de lokale ondernemers, bedankjes voor het zorgpersoneel, ga zo maar door.

En ook nu helpt de Expeditie Regio Zwolle bottom-up initiatieven verder die een bijdrage leveren aan het versterken van Regio Zwolle. We brainstormen, sparren, stellen ons netwerk open, steken onze handen uit de mouwen en helpen initiatieven te laten groeien. Samen helpen we onze regio door deze crisis heen! 

Om zo veel mogelijk initiatieven tijdens de Corona-tijd te helpen zijn wij op zoek naar initiatieven uit jouw gemeente. Met ons grote netwerk, adequate alleskunners, slimme omdenkers, vlugge regeldames en gedreven marketeers kunnen we deze Corona-initiatieven in jouw gemeente vrijblijvend en kosteloos een stapje verder helpen. 

Maak kennis met Expeditie regio Zwolle.

Op de homepagina staat een contactformulier waar initiatieven kunnen worden ingeschreven.