Noodfonds Corona Ondernemers Heerde

Samen met drie Heerder fondsen (Van der Zee Stichting, Jan Nienhuis Vereniging en Ondernemersfonds gemeente Heerde) biedt de gemeente Heerde steun aan ondernemers en middenstanders die financieel getroffen zijn door de coronacrisis en geen of beperkt recht hebben op overheidssteun.

Wat houdt het fonds in?

De drie fondsen en de gemeente hebben gezamenlijk een noodfonds opgericht voor ondernemers in de gemeente Heerde. Hiervoor wordt een totaalbedrag van € 30.000,00 ingelegd. Per onderneming kan een aanvraag worden ingediend. Het gaat om een gift en er zijn geen verplichtingen om dit bedrag terug te betalen. Naast een financiële bijdrage kunnen ondernemers ook terecht bij het fonds voor deskundig advies. Het fonds heeft hiervoor onder meer contacten met Kennispoort Regio Zwolle. Lees de voorwaarden om een beroep op dit steunfonds te kunnen doen.

Aanvraag

De Jan Nienhuis Vereniging beheert het noodfonds. U kunt voor meer informatie of voor het opvragen van het aanvraagformulier mailen naar: jannienhuisvereniging@gmail.com.

Terug naar de hoofdpagina