Informatie over vaccinatie en prikken zonder afspraak

GGD Noord- en Oost-Gelderland is op 30 september en 29 oktober aanwezig bij Steun- en informatiepunt (Stip) in Heerde voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De locatie is ingericht als pop-up locatie met vrije inloop voor een ieder die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder afspraak. 

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen uzelf, maar ook de mensen om u heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom willen we iedereen in de gemeente Heerde de gelegenheid bieden om zich te laten informeren en vaccineren. 

Vaccinatie is uw eigen keuze

Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of u een prik wilt of niet. Goed geïnformeerd worden helpt bij het maken van een keuze. Om zeker te weten dat u een keuze maakt die bij u past, zorgen wij dat u dit kunt doen op basis van goede, open en eerlijke informatie. 

De pop-up locatie bij Stip, Sportlaan 2h in Heerde is op donderdag 30 september en vrijdag 29 oktober geopend van 11.00 tot 19.30 uur.

Vrije inloop is mogelijk en praktische informatie is te vinden via www.ggdnog.nl.