Gewijzigde afvalinzameling met Koningsdag en tweede pinksterdag

Op Koningsdag (dinsdag 27 april) en op tweede pinksterdag (maandag 24 mei) worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Heerde. De containers worden op een andere dag geleegd.

  • De afvalinzameling van dinsdag 27 april vindt plaats op zaterdag 1 mei. 
  • De afvalinzameling van maandag 24 mei vindt plaats op zaterdag 22 mei. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede pinksterdag.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 in Zwolle is op dinsdag 27 april, donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 24 mei gesloten.

Het ROVA-Klantcontactcentrum is geopend tot 19.30 uur op dinsdag 4 mei. En is gesloten op dinsdag 27 april, donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 24 mei.

Blijft u ook op de hoogte via de ROVA-app?

Via onze ROVA-app kunt u altijd de juiste inzameldagen terugvinden. Zelfs de gewijzigde inzameldagen rond de feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat u een melding kunt instellen, zodat u vooraf een herinnering krijgt wanneer wij langskomen om uw afval op te halen. De actuele inzameldagen vindt u daarnaast ook nog op www.rova.nl/inzamelkalender. De ROVA-app is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store.

Heeft u vragen? 

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact.

Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur.