Vermelding of advertentie in gemeentemagazine Heerde

Krijgt u wel eens aanbiedingen voor een vermelding of advertentie in een gemeentegids of -magazine? En twijfelt u dan of het wel om het officiële gemeentemagazine van de gemeente Heerde gaat? Let dan goed op, want er zijn veel andere organisaties en websites die lijken op een gemeentelijke uitgave, maar dat niet zijn.

Akse Media is onze officiële uitgever

Akse Media actualiseert het Heerder magazine in augustus dit jaar. De adressen met een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatieperiode telefonisch door Akse Media benaderd.

Advertenties worden alleen persoonlijk aangeboden. Vraag de vertegenwoordiger van Akse Media om een legitimatie en de officiële brief van de gemeente Heerde. De brief toont aan dat het om het officiële gemeentemagazine gaat. Neem bij twijfel contact op met Akse Media.

Aanmelden of wijzigingen doorgeven uiterlijk week 46

Staat u niet vermeld, maar wilt u dat wel? Dan kunt u uw organisatie of vereniging zelf aanmelden voor eventuele plaatsing in het adressengedeelte. Aanmeldingen of mutaties kunt u op de volgende manieren doorgeven:

  • Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van Gemeentemagazine Heerde);
  • Telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media);
  • Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Heerde) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder. 

Eventuele kosten voor plaatsing

Voor niet-commerciële instellingen binnen de gemeente Heerde is een basisvermelding in de gids gratis. Het gaat dan om een naam, adres, woonplaats, contactpersoon, telefoonnummer, e-mail en website. Alleen bij extra informatie (zoals activiteiten, doelstellingen), een extra rubriek of een advertentie zijn er kosten aan verbonden.