Gemeente Heerde ambassadeur voor starterscollectief

De gemeente Heerde is de komende 3 jaar ambassadeur voor het Starterscollectie Veluwe. Het collectief is bedoeld om startende ondernemers (die maximaal 5 jaar een onderneming runnen) te ondersteunen, door gezamenlijk een netwerk te vormen die elkaar inspireert en informeert.

Wethouder Wolbert Meijer: “De gemeente Heerde ondersteunt dit collectief graag, omdat het goed past bij onze Economische Agenda, waarin we inzetten op de dienstverlening voor ondernemers en waarbij we specifiek oog hebben voor starters en zelfstandigen. Om de stap voor starters in onze gemeente kleiner te maken, zullen er ook 2 bijeenkomsten in onze gemeente plaats gaan vinden”.

Het Starterscollectief Veluwe is bedoeld voor ondernemers op de Noord-Veluwe die maximaal 5 jaar een bedrijf runnen. Van Startups tot ZZP of MKB. Het is een netwerk van ondernemers die verbonden worden door de beginfase van het ondernemerschap. Successen en uitdagingen kunnen in het netwerk worden gedeeld, waarmee de ondernemers elkaar kunnen helpen en inspireren.

Met de aansluiting bij het Starterscollectief sluit de gemeente Heerde aan bij een aantal andere gemeenten uit de Kop van de Veluwe die al langer bij dit initiatief, dat is gestart in 2018, zijn betrokken. Gezamenlijk kunnen deze gemeenten zo de dienstverlening aan (startende) ondernemers in de Kop van de Veluwe versterken.

Startende ondernemers die meer over het Starterscollectief willen weten of zich aan willen melden kunnen terecht op www.starterscollectiefveluwe.nl.

Starterscollectief