De nieuwe ROVA-app is beschikbaar

Sinds maart 2024 is de nieuwe ROVA-app beschikbaar. Met de nieuwe ROVA-app heeft u altijd snel toegang tot actuele informatie rondom de inzamelmomenten, nieuwsberichten en andere handige informatie over afval en grondstoffen, zoals tips en de afvalscheidingswijzer.

ROVA Campagne nieuwe appHet is belangrijk om de nieuwe ROVA-app te downloaden, want vanaf 2 april 2024 vervalt de oude app. Vanaf dat moment is de meest recente informatie alleen te vinden in de nieuwe ROVA-app. 

Hoe download ik de nieuwe ROVA-app?

De nieuwe ROVA-app is te downloaden in de App- en Playstore. De nieuwste versie van de ROVA-app is te herkennen aan het icoon van het ROVA-roodborstje.

Of ga direct naar de websitepagina www.rova.nl/rova-app. Op deze pagina staan de juiste links voor de Android en Apple versie.

Waarom een nieuwe ROVA-app?

De nieuwe ROVA-app is ontwikkeld om een veilige en technisch goede app te kunnen bieden. Bestaande functionaliteiten voor inzamelmomenten, het zelf regelen van afspraken en de nieuwsberichten hebben weer hun plek gekregen in de nieuwe ROVA-app. Deze functionaliteiten zijn verbeterd in vormgeving, voor een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk resultaat. Daarnaast biedt de nieuwe ROVA-app meer mogelijkheden voor het aanbieden van informatie op maat en voor het doorontwikkelen daarvan. 

Een ander belangrijk verschil in de nieuwe ROVA-app is het instellen van meldingen. Door de verbeterde techniek is deze optie nu makkelijker in gebruik, met een veel kleinere kans op foutmeldingen en betere mogelijkheden voor monitoring. 

In de nieuwe ROVA-app staat een welkom-bericht, waarin op hoofdlijnen wordt uitgelegd waar welke informatie te vinden is. Toch nog vragen? Neem dan contact op het met klantcontactcentrum van ROVA. Dit kan via www.rova.nl/contact of 038 - 427 377 77.