Inspiratiesessies voor muziekverenigingen dit najaar

Na een succesvolle inspiratieavond voor muziekverenigingen in maart, organiseert Cultuurplein samen met TacT muziek 2 nieuwe inspiratiesessies in het najaar. In deze sessies gaat u concreet aan de slag met thema’s die van belang zijn voor uw muziekvereniging. Aanmelden kan zowel voor 1 enkele sessie als voor beide sessies.

Inspiratiesessie 1: ledenwerving

De 1e inspiratiesessie gaat over ledenwerving: hoe enthousiasmeert u mensen voor uw vereniging? Tijdens deze workshop maakt u een eigen plan voor uw vereniging en krijgt u concreet advies en tips aangereikt.

  • Wanneer: dinsdagavond 26 september 2023, van 19.30 tot 21.45 uur. Inloop en netwerken vanaf 19.00 uur.
  • Waar: De Heerd in Heerde.

Meld u aan vóór 26 september!

Inspiratiesessie 2: financiën

De 2e inspiratiesessie gaat over financiën: hoe genereert u voldoende financiële middelen en hoe kunt u uw financieel clubsucces vergroten?

  • Wanneer: woensdagavond 22 november 2023, van 19.30 tot 21.45 uur. Inloop en netwerken vanaf 19.00 uur.
  • Waar: De Marke in Hattem.

Meld u aan vóór 10 november!

Cultuurplein organiseert deze avonden

Voor alle leden van muziekverenigingen op de Noord-Veluwe. Komt u met meerdere leden van uw vereniging? Graag zelfs! Er is tijdens de sessies ruimte voor het maken van nieuwe plannen en het uitwerken van concrete ideeën. Hier heeft u dus gelijk profijt van. Nodig dus uw medeleden uit. Samen bouwen we aan de toekomst van uw muziekvereniging! 

Aanmelden kan via een mail naar onderwijs@cultuurpleinnoordveluwe.nl vóór de genoemde deadlines. Graag het aantal personen vermelden en van welke muziekvereniging u bent. Deelname is gratis en wordt georganiseerd in het kader van het Muziekakkoord Noord-Veluwe.