Informatiebijeenkomst herinrichting Kloosterakkers en Distelakker

Op woensdagavond 11 december is er een informatiebijeenkomst over de plannen voor de herinrichting van Kloosterakkers en Distelakker in Veessen. Buurtbewoners en belangstellenden zijn van harte welkom om onze plannen te komen bekijken.

Voorlopig plan

Het plan dat er ligt is een voorlopig ontwerp. Het doel is om in 2020 groot onderhoud uit te voeren aan de openbare ruimte en de verkeersveiligheid te verbeteren. Het ontwerp lijkt op dat van Klaproosakker, zoals dat een aantal jaren geleden is uitgevoerd. Het asfalt van de rijbaan gaan we vervangen door gebakken straatklinkers. Ook wordt de openbare verlichting vervangen en het regenwater afgekoppeld van het bestaande riool.

Inloopavond

De informatiebijeenkomst vindt plaats tussen 19.00 en 20.30 uur en wordt gehouden in basisschool De IJsselvallei, Kloosterakkers 10 in Veessen.

Het is een inloopavond, dus u kunt op elk moment binnenlopen en met de medewerkers van de gemeente en andere aanwezigen van gedachten wisselen. Er liggen reactieformulieren waarop u uw opmerkingen of suggesties kunt noteren. Als u persoonlijk over de verdere uitwerking van de plannen geïnformeerd wilt worden, kunt u dit ook aangeven.

We zien u graag tegemoet. Alleen samen kunnen wij de juiste maatregelen nemen, om ook in Veessen de openbare ruimte en verkeersveiligheid te verbeteren en zo een duurzaam veilige omgeving te creëren.