Cultuurplein Noord Veluwe: inspiratieavond voor muziekverenigingen

Cultuurplein organiseert op dinsdagavond 28 maart een inspiratieavond voor muziekverenigingen. Inloop vanaf 18.45 uur, start om 19.00 uur. Cultuurcoach Claire Beukema vertelt enthousiast over deze avond op de website van Cultuurplein.

‘Bent u bestuurslid, vrijwilliger of lid van een muziekvereniging uit de gemeente Heerde, Oldebroek, Epe of Hattem? En bent u benieuwd welke kansen er liggen voor uw vereniging op het gebied van financiën, ledenwerving of samenwerkingen met scholen? Dan is de inspiratieavond voor muziekverenigingen echt wat voor u!’ aldus Beukema.

Wat kan men zoal verwachten? ‘Er is volop ruimte om vragen te stellen, ideeën én ervaringen uit te wisselen. Daarnaast gaat u met veel tips en tools naar huis om direct toe te passen binnen de club. Wij zorgen ervoor dat u na deze avond direct aan de slag kunt!’

Meld u aan vóór woensdag 15 maart door te mailen naar onderwijs@cultuurpleinnoordveluwe.nl. Geef aan met hoeveel personen u komt én namens welke muziekvereniging. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd!