Innoveren op het boerenerf in de Stedendriehoek en IJsselvallei

Het Agro Innovatie Event op 28 februari staat volledig in het teken van vernieuwingen op en rondom het boerenerf. Het inspelen op de uitdagingen van deze tijd vraagt om toekomstgericht ondernemerschap en dit is precies waar het Agro Innovatie Event om draait. Tijdens het event is er ook ruimte is voor ontmoeting.

Ondernemers in de Stedendriehoek en de IJsselvallei zitten niet stil en willen vooruit. De Innovatie Coöperatie helpt ondernemers met innovatieve ideeën door het leggen van nieuwe contacten, door te inspireren en door te ondersteunen met kennis en financiering. Maar ook via dit event, speciaal georganiseerd voor agrariërs en agrofood-mkb’ers uit de regio. Daarbij vertellen ondernemers zelf welke kansen zij zien, hoe zij deze oppakken en wat het hen vervolgens oplevert.

Inspirerend innovatieplein

Ook op het innovatieplein bruist het van praktische nieuwe ideeën en ondernemerskracht met meer dan 15 inspirerende ondernemers en organisaties. Maak kennis met onbemande streekwinkel De Pantry, kom luisteren naar Lochemse melkveehouders over de productie van biogas, hoor meer over kunstmestreductie met de Tow and Fert machine, proef de bieren van Beekzicht en nog veel meer!

Nieuwsgierig?

Meld u dan aan voor het event op woensdagavond 28 februari, locatie gemeentehuis Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Inloop vanaf 19.30 uur.

Kijk voor aanmelden en het complete programma op www.deinnovatiecooperatie.nl/event.