Zomerschool

Zomervakantie betekent zes weken geen school. Heel leuk natuurlijk. Maar dit betekent ook dat kinderen en jongeren die nog niet zo lang in Nederland wonen minder Nederlands leren of leeftijdgenoten tegenkomen!

Daarom organiseren de gemeenten Epe en Heerde de zomerschool. Deze is speciaal voor iedereen van 6 tot 18 jaar die sinds 2015 in Nederland woont. Hoor je bij deze groep? Kom dan naar de zomerschool! Door de leuke en leerzame activiteiten oefen je Nederlands én heb je contact met leeftijdgenoten. Je kunt gratis meedoen!

Je ouders mogen, als ze dat willen, ook komen. Ook voor hen is er een leuk en zinvol programma. En voor je kleine broertje of zusje is er speelgoed.

Waar en wanneer

De zomerschool is drie weken, van 5 augustus tot 23 augustus, op de maandagochtend (09.30-12.00 uur), dinsdag en donderdag (09.30-15.00/15.30 uur). Neem op dinsdag en donderdag wel een lunch mee!

De zomerschool wordt gehouden in Vaassen, in de voormalige basisschool aan de Potgieterstraat 20.

Meedoen of meer informatie?

Als je wilt meedoen, vul dan het aanmeldingsformulier (pdf, 394Kb) in en breng deze uiterlijk vrijdag 18 juli naar Koppel-Swoe of Vluchtelingenwerk Epe/Vaassen (Stationsstraat 25 in Epe) of Heerde (Stationsstraat 21 in Heerde). Je mag ook een foto van het ingevulde formulier mailen naar hmolenaar@vwon.nl. Zorg wel dat de handtekening van je ouders/verzorgers onder aan de brief staat.

Als je meer informatie wilt, kun je de uitnodigingsbrief (pdf, 369Kb) lezen (deze is er ook in het arabisch (pdf, 294Kb)), of je kunt mailen of bellen naar Hanneke Molenaar (hmolenaar@vwon.nl of 06 13226526).

NB: heeft u de uitnodiging persoonlijk ontvangen? Let dan op het e-mailadres voor het mailen van de aanmelding. Deze is in de verzonden brief fout vermeld. In dit artikel en de bijlagen staat het juiste mailadres.