Ondernemersevent Heerde op 18 november 2021

Tijdens het Ondernemersevent gaan we als ondernemers en overheid weer met elkaar in gesprek. Dit jaar met als thema: Samenwerking. Samenwerken en kennisdelen, is juist ook in tijden van corona noodzakelijk gebleken. Ondernemers zijn hard geraakt en moeten met creatieve oplossingen komen om het hoofd boven water te houden.

Ondanks de onzekerheden en uitdagingen van de afgelopen periode hebben we mooie initiatieven zien ontstaan in de gemeente Heerde. Deze samenwerking willen we vasthouden. Tijdens het ondernemersevent 2021 presenteren een aantal ondernemers zich die uitblinken in samenwerken. We nodigen ondernemers, overheid, onderwijs en kennisinstellingen uit om hierover mee te praten. 

Onze hoofdgastspreker van deze avond is Rob Harmeling. Rob Harmeling is een voormalig Nederlands topwielrenner. En de laatste jaren vooral bekend vanwege zijn optredens in televisieprogramma De Avondetappe.

In 1986 wordt hij wereldkampioen 100 km ploegentijdrit en in hetzelfde jaar wint hij de meerdaagse wielerwedstrijd Flèche du Sud. Later wint hij etappes in de Tour de France, Ronde van Luxemburg, Ronde van Nederland en Vredeskoers. Zijn ervaring in de topsport en de televisiewereld staan garant voor een ijzersterke lezing die eindeloos fascineert.&

Na zijn wielercarrière heeft hij ook een succesvolle maatschappelijke loopbaan opgebouwd. Als mental coach heeft hij bovendien een grote staat van dienst binnen het bedrijfsleven. Als spreker legt Rob Harmeling bevlogen uit hoe een sterke wil, gedegen voorbereiding en goede samenwerking met collega’s de belangrijkste voorwaarden zijn om de top te bereiken. Ook beschrijft hij de ingrediënten die nodig zijn om, eenmaal aan de top, het jagende peloton voor te blijven.

Reserveer de datum

Reserveer de datum van het Ondernemersevent Heerde 2021 alvast in uw agenda!

  • Wanneer: donderdag 18 november 2021, van 19.00 uur – 22.15 uur (inloop met koffie vanaf 18.30 uur en aansluitend een netwerkborrel);
  • Waar: De Heerd, Griftstraat 8 in Heerde.

Het Ondernemersevent Heerde staat in het teken van inspiratie en ontmoeting van, voor en door ondernemers uit de gemeente Heerde. Als ondernemer in de gemeente kunt en wilt u dit niet missen! Het programma volgt in het najaar, maar u kunt verzekerd zijn van een inspirerende avond.

Organisatie

De organisatie van het ondernemersevent is in handen van de gemeente Heerde, BCH, OVH, OVW en het HOK. Zij vormen samen het Gemeentelijk Ondernemers Overleg (GOO). Het ondernemersevent wordt dit jaar ook weer mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: MijnMVO.nl/MijnEML.nl, Lagemaat, OFGH, Den Boon Group en Bitufa/Leadax.