Kent u iemand die een lintje verdient?

Op de laatste werkdag voor Koningsdag vindt de jaarlijkse lintjesregen plaats. Allerlei mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd, jarenlang vrijwilligerswerk hebben gedaan of zich op een andere manier hebben ingezet voor anderen krijgen een lintje, of officieel: een Koninklijke Onderscheiding. Voor veel van deze mensen is dit een kroon op hun werk.

Het is ook mogelijk om bij een bijzondere gelegenheid, zoals een afscheid of een jubileum, een onderscheiding uit te reiken. Maar onze inwoners kunnen alleen een lintje krijgen uitgereikt als iemand anders ze daarvoor voordraagt. U kunt die persoon zijn! 

Voordragen

Als u iemand wilt voordragen voor Koningsdag 2021 of een bijzondere gelegenheid, neem dan uiterlijk 11 mei contact op met Henriëtte Bresser-Dingerink via (0578) 69 94 94 of kabinet@heerde.nl. Zij kan u in grote lijnen vertellen of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn en wat u verder moet doen.

De aanvraag moet uiterlijk 22 mei 2020 zijn ingediend. Wilt u iemand voordragen voor een lintje voor een bijzondere gelegenheid? Dan moet de aanvraag zes maanden voor die datum zijn ingediend. 

Informatie

Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op www.heerde.nl/onderscheidingen of via www.lintjes.nl.