Huishoudelijke hulp na faillissement Vérian Care & Clean BV

Vérian Care & Clean BV is failliet. De gemeente is goed op de hoogte gehouden van dit proces. Zo hebben wij vernomen dat Vérian Huishoudelijke Hulp BV alle contracten wil overnemen onder de oude condities.

De gemeente Heerde is geen partij in de voortgang rond het faillissement. We hebben gehoord dat huishoudelijke hulpen die werkten onder Vérian Care & Clean BV kunnen kiezen voor een contract bij Vérian Huishoudelijke Hulp BV of bij andere partijen waaronder TVO.

Geen contract met TVO

De laatste dagen komen er bij ons verschillende vragen binnen over de contracten die de gemeente heeft met zorgaanbieders. De gemeente Heerde heeft geen contract voor huishoudelijke hulp met TVO. Wel met stichting Vérian, die samenwerking heeft met Vérian Huishoudelijke Hulp BV.

Als huishoudelijke hulpen kiezen voor een contract met TVO zullen zij hun klanten in Heerde niet meer kunnen behouden. Vérian heeft ons laten weten dat voor deze klanten dan een nieuwe huishoudelijke hulp wordt gezocht. Omwille van de rust voor zowel de klanten als de huishoudelijke hulpen heeft een overstap naar Vérian Huishoudelijke Hulp BV de voorkeur.

Informatie voor cliënten

Maakte u gebruik van hulp in het huishouden via Vérian Care & Clean BV? En heeft u vragen over de gevolgen voor u en uw huishoudelijke ondersteuning? Neem dan eerst contact op met Vérian, via telefoonnummer 088-12 63 126.

Komt u er niet uit, dan kunt u bij Zorgvraag Heerde terecht, via telefoonnummer 0578 - 69 94 99.

Uitgelicht