Nieuwe fietsroute langs Cittaslowsupporters

Tijdens de bijeenkomst voor Cittaslowsupporters op 1 mei zijn drie nieuwe supporters benoemd door burgemeester De Graaf. Daarnaast is er een nieuwe fietsroute gepresenteerd: Fiets eens Cittaslow!

Nieuwe fietsroute

De nieuwe fietsroute (pdf, 359Kb), die is samengesteld door de Stichting HOES, is 43 kilometer lang en voert langs verschillende Cittaslowsupporters. Zo kunt u een goed beeld krijgen over wat Cittaslow inhoudt.

De route kan worden gestart bij elk van de drie TIP’s (Toeristische Informatiepunten) in de gemeente. De route is daar ook te verkrijgen, evenals bij de deelnemende supporters. Daarnaast is de route binnenkort te vinden op www.wijzijnheerde.nl.

Supporters

De drie nieuw benoemde supporters zijn de Stichting Wij zijn Heerde, de Erve IJzerman en De Bankenburg. Cittaslowsupporters ondersteunen actief de ideeën achter Cittaslow, het internationale netwerk van gemeenten waar het leven goed is.

De gemeente Heerde vat dit samen met de zin ‘Genieten in je eigen tempo’. Meer over Cittaslow en de supporters is te vinden op www.heerde.nl/cittaslow.

Groepsfoto van Cittaslow-supporters en burgemeester De Graaf.

Uitgelicht