Echte Terugwinnaars maken kans op mooie prijzen!

Scheidt u uw afval goed? Doe dan mee met de winactie van ROVA en Klaas van Kruistum. U maakt kans op mooie prijzen. En het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is een speciale sticker op een van uw lege en goed gescheiden pmd (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons) te plakken.

Hoe doet u mee?

U kunt een speciaal stickervel aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. Ieder vel bevat 6 stickers waarop u uw contactgegevens kunt schrijven. Plak een sticker op je lege pmd-verpakkingen en gooi deze daarna gewoon bij je overige pmd. Let op dat u de lege pmd-verpakking(en) tijdens de pmd-inzameling tussen 23 mei en 17 juni in de pmd-container of -zak hebt gedaan. In deze periode haalt ROVA de winnende verpakkingen van de lopende band bij de sorteerinstallatie.  

Win een waardebon ter waarde van €100,-

Is uw verpakking één van de 10 verpakkingen die ROVA van de lopende band haalt in de sorteerinstallatie? Dan wint u een waardebon van € 100,- die u kunt besteden bij webshop Verdraaid Goed Product (verdraaidgoedproduct.nl).

Deel uw pmd

Maak nog gauw een leuke ludieke foto van uw pmd-verpakking met sticker voordat u de verpakking in de container of zak gooit. Deel uw foto op social media met #RecyclenmetKlaas.

Recyclen met Klaas

In de voorlichtingscampagne recyclen met Klaas, zoekt Klaas van Kruistum uit wat er met zijn afval gebeurt. Hij begint met pmd. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis in de keuken ontstaat en ontdekt welke weg het aflegt, voordat er nieuw product van wordt gemaakt. 

Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kun je zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.