Echte Terugwinnaars maken kans op mooie prijzen!

Scheidt u uw afval goed? Dan maakt u kans op mooie prijzen. Doe mee aan onze winactie! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een speciale sticker op uw zak met goed gescheiden textiel te plakken en de zak in de container voor textiel te doen.

Doet u mee?

U kunt eenvoudig een speciale sticker aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. U ontvangt per post een brief van ROVA met daarin 2 stickers. Noteer uw gegevens op de stickers en plak ze op uw zakken met textiel.

Let op dat u de zakken met textiel (met daarop de sticker) in de periode van 22 mei tot en met 2 juni 2023 in de textielcontainer doet. Uw zak met textiel moet goed gescheiden (niet vervuild) textiel bevatten. In deze periode zoekt ROVA bij de inzameling naar zakken met stickers.

Win een waardebon ter waarde van € 100,-

Wordt uw zak met textiel er tussenuit gehaald? Dan wint u een waardebon van € 100,- die u kunt besteden bij webshop Verdraaid Goed Product.;

Deel uw deelname

Vindt u goed scheiden van afval belangrijk? Wij ook! Laat zien dat u mee doet en deel een leuke foto van uw zak met textiel en de sticker op social media met de hashtag #RecyclenmetKlaas.

Recyclen met Klaas

In de voorlichtingscampagne Recyclen met Klaas, zoeken Klaas van Kruistum en verschillende ROVA-vloggers uit wat er met ons afval gebeurt; van het moment dat het thuis ontstaat, tot er weer een nieuw product van is gemaakt. Dit keer is textiel aan de beurt.

Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kunt u de ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.