Wat wordt de naam van de nieuwe locatie 0-100+?

Het zal u misschien niet zijn ontgaan, de gemeente Heerde is druk bezig om een nieuwe locatie te ontwikkelen waar het hele sociale domein met haar samenwerkingspartners samen gaan werken. 

Wethouder Jan Berkhoff heeft medio juli het huurcontract getekend aan de Sportlaan 2h in Heerde. We hebben u daarna gevraagd om met ons mee te denken over een nieuwe naam. Daar heeft u gehoor aan gegeven. Na een oproep in de krant en op social media hebben wij bijna honderd reacties ontvangen. Heel veel dank daarvoor! Nu is het tijd om daaruit één naam te kiezen en daar hebben we uw hulp weer bij nodig.

Hoe doe ik mee?

Samen met raadsleden, omwonenden locatie 0-100+, leden van de Adviesraad Sociaal Domein en medewerkers van de gemeente Heerde zijn de honderd namen teruggebracht naar vijf mogelijke namen voor de nieuwe locatie aan de Sportlaan 2h. Deze naam kan straks ook gebruikt worden voor de locatie Wapenveld. Uiteindelijk kan maar één naam worden gekozen en u kunt stemmen op uw favoriet.

Hoe zou de nieuwe locatie mogen heten?

  • Samen: Sociaal Actief Maatschappelijk En Naast u. Dit is wat wij u willen bieden in het loket 0-100+
  • Het Verbindingshuis: in de nieuwe locatie leggen we verbinding met u én met allerlei maatschappelijke organisaties die onze gemeente rijk is.
  • STIP: het STeun- en InformatiePunt voor u en we bieden u een STIP op de horizon.
  • Vitaal Heerde/Wapenveld: een levendige gemeente met vitale inwoners van 0-100+, dat is wat we willen bereiken met elkaar
  • De Inloop van Heerde/Wapenveld: locatie 0-100+ is laagdrempelig. Wij willen dat u het gevoel krijgt dat u hier binnen kunt lopen voor een ondersteuningsvraag, een kopje koffie of een praatje.

Stemmen

U kunt stemmen door een e-mail te sturen naar ikdoemee@heerde.nl. Let op: dat kan tot 4 december 2020.

Vermeld in de e-mail uw favoriete naam voor de nieuwe locatie 0-100+, uw eigen naam en adresgegevens.

Spelregels