Ondernemersevent gaat niet door

Gezien de huidige coronasituatie gaat het ondernemersevent in zijn fysieke vorm niet door. Maar we zitten zeker niet stil! Corona heeft ons geleerd om flexibeler te zijn en snel te schakelen. Daarom hebben wij naar een andere invulling gekeken. We nemen op de dag van de ondernemer een gave uitzending op die op een later moment te zien is.

Het thema van de uitzending is: Samenwerken!

Onze hoofd gastspreker is Rob Harmeling. Rob Harmeling is een voormalig Nederlands topwielrenner. En de laatste jaren vooral bekend vanwege zijn optredens in televisieprogramma De Avondetappe. Zijn ervaring in de topsport en de televisiewereld staat garant voor een ijzersterke lezing die eindeloos fascineert.

Ondernemersfonds gemeente Heerde toont ons een mooi voorbeeld van samenwerking. Daarna geven twee lokale ondernemers een pitch over hun bedrijf: Marriël van der Most en Erik Zwerver van Boverhoff 3D Kanjers. Vervolgens wordt het Warenhuis Heerde gelanceerd. Wethouder Wolbert Meijer vertelt u afsluitend hoe wij als overheid samenwerken met alle partijen om ons heen en wat er speelt op economisch gebied in de gemeente Heerde.

Uitzending in december

Voor nu: blijf gezond en houd de uitzending in de gaten! Rond december is de uitzending te zien. Hopelijk kunnen we elkaar ook weer snel live ontmoeten. De borrel houdt u nog van ons tegoed.

Graag tot snel!

Deze avond wordt georganiseerd door het Georganiseerd Ondernemers Overleg Heerde.