Stem op uw favoriete vrijwilliger

Vrijwilligerswerk is een belangrijke pijler waar de samenleving op draait. Zonder vrijwilligers en mantelzorgers zou onze samenleving er heel anders uitzien. De solidariteit die onze gemeente kenmerkt, zien we terug in het aantal vrijwilligers. Het gehalte aan vrijwilligerswerk is hoog in onze gemeente. Om onze bijzondere waardering hiervoor uit te spreken, reiken we jaarlijks de Vrijwilligersprijs uit aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers (organisaties, verenigingen of initiatieven). 

Net als voorgaande jaren hebben veel mensen zich vrijwillig ingezet. Om te weten wie zich allemaal vrijwillig inzetten, hebben we u ook dit jaar, gevraagd om ons te helpen met het aanmelden van vrijwilligers die volgens u de vrijwilligersprijs mogen winnen. Eigenlijk is iedere vrijwilliger een winnaar door hun waardevolle werk, veelal achter de schermen. Toch geven we het laatste woord aan u om de komende weken uw stem uit te brengen op uw vrijwilliger van het jaar 2021. 

De genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2021 zijn:

Wereldwinkel en TIP Zuivelmuseum
Wereldwinkel-TIP Zuivelmuseum
Meer informatie Meer informatie

Stemmen kan niet meer

U kon stemmen tot en met woensdag 24 november 2021.

De uitreiking van de Vrijwilligersprijs en Pluim vindt plaats rond de Nationale Vrijwilligersdag, die jaarlijks op 7 december wordt gehouden.