Vergunningaanvraag? Help de gemeente Heerde helpen

Stel, u hebt een plan. U wilt bijvoorbeeld een nieuwe garage bij uw huis plaatsen, een festival organiseren of samen met buren een speelterrein in de wijk aanleggen. Dan betrekt u anderen bij uw plannen. Want plannen waarbij je anderen betrekt zijn vaak beter en hebben meer draagvlak. En de kans is groter dat uw vergunningaanvraag wordt goedgekeurd.

Wilt u de enquête invullen?

Om u, als inwoner, in dit soort situaties te ondersteunen, gaat de gemeente een online toolbox maken. Daarin komen onder andere voorbeeldbrieven, uitnodigingsteksten en werkvormen om te gebruiken bij bijeenkomsten. We zijn benieuwd waar u nog meer behoefte aan heeft. Wilt u daarom de enquête invullen? Dat kan op www.samenwerkenaanheerde.nl.

Digitaal samenwerken

Het platform www.samenwerkenaanheerde.nl is dé plek die de gemeente Heerde gebruikt om samen met u te werken aan onze omgeving. Want samen zorgen we dat de gemeente Heerde een mooie plek is en blijft. Om te wonen, te leven en te verblijven, voor inwoners én bezoekers.

Met het platform halen we ideeën op, zetten we enquêtes uit en vragen meningen via polls. We gebruiken het om onderwerpen te bespreken, discussies te voeren, of om met behulp van een kaart geschikte locaties te bepalen voor nieuwe projecten. Dus wilt u, nu en in de toekomst, meewerken aan de ontwikkeling van de gemeente Heerde? Meldt u aan op www.samenwerkenaanheerde.nl.