Save the date! Ondernemersmeeting donderdagavond 16 november

Alle ondernemers uit de gemeente Heerde zijn donderdagavond 16 november welkom tijdens de Ondernemersmeeting. Het is een avond van inspiratie en ontmoeten van, voor en door ondernemers.

Een avond om gezellig te netwerken. Maar ook om iets op te steken. Met de gastsprekers staan wij onder meer stil bij het ondernemerschap in de gemeente Heerde, het ondernemen in de regio en de kracht van de regio. We zoomen in op de kennis en kunde waar we samen over beschikken en hoe we die met elkaar nog verder kunnen uitdiepen.

Economische ontwikkeling

Eén van de gastsprekers is de voorzitter van VNO-NCW midden, Jacco Vonhof. Hij is ondernemer in deze regio en columnist. Hij neemt in zijn columns de algemene economische ontwikkeling van Oost-Nederland onder de loep.

Schrijf u in november in

Als ondernemer in de gemeente Heerde (mkb’er, zelfstandige, winkelier, recreatie, horeca) kunt en wilt u dit niet missen!

Noteer donderdag 16 november alvast in uw agenda. Aanvang 19.00 uur, met inloop vanaf 18.15 uur. Locatie: Rabozaal van De Heerd.

Begin november volgt het volledige programma via een uitnodiging op deze website. Vanaf dat moment is inschrijving mogelijk.

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door: Bedrijven Contact Heerde, Ondernemers Vereniging Heerde, Ondernemers Vereniging Wapenveld, Rabobank Noord Veluwe en de gemeente Heerde.

Logo's van de organisaties die de ondernemersmeeting mogelijk hebben gemaakt: Bedrijven Contact Heerde, Ondernemers Vereniging Heerde, Ondernemers Vereniging Wapenveld, Rabobank Noord Veluwe en de gemeente Heerde

 

Uitgelicht