Enquête toekomstbestendige bedrijventerreinen

Bent u ondernemer op bedrijventerrein Molenweg/Europaweg, Veldweg in Heerde of Vlijtweg in Wapenveld? Dan is dit bericht misschien interessant voor u.

QR-code enquête bedrijventerreinenVanaf 1 november stelt Provincie Gelderland subsidies beschikbaar voor het toekomstbestendig maken van bedrijventerreinen. Gemeente Heerde begeleidt, geholpen door Stichting Clok, het opstarten hiervan in Heerde en Wapenveld. Er is een projectgroep gestart met als eerste doel te inventariseren waar de behoeftes liggen van de betrokken ondernemers. Als het goed is hebben alle ondernemers op de drie bedrijventerreinen een e-mail ontvangen met daarin een link naar de enquête. Het invullen daarvan kost ongeveer drie minuten. We doen hierbij een beroep op uw medewerking om de enquête in te vullen, alvast hartelijk dank!

Heeft u de e-mail niet ontvangen of wellicht gemist? Maar u bent ondernemer op één van deze bedrijventerreinen! Ook dan doen wij een beroep op drie minuten van uw tijd om de enquête in te vullen. Lees het verstuurde e-mailbericht (pdf, 31Kb) voor meer informatie over deze enquête.

Vriendelijke groet namens de projectgroep,

Gerrit van der Maten, Houtman Transport
Nick van Bruggen, NXPD
Kees Hoogink, Hegin Metalfinishing
Wietse Venema, Bedrijven Contact Heerde
Riëtte Bijsterbosch, Gemeente Heerde