Doe de gratis online vluchttest

Bij brand heeft u 3 minuten om uw huis veilig te verlaten. Het is dus van levensbelang dat u weet hoe u snel en veilig het huis kunt verlaten. Heeft u al nagedacht over hoe uw vluchtplan eruitziet?

Zo maakt u een vluchtplan

Bij het maken van een vluchtplan bekijkt u mogelijke vluchtroutes in uw huis. Welke route is snel en veilig? Liggen er spullen in de weg? Waar vindt u de sleutel van de buitendeur? Waar ontmoet u uw huisgenoten als u eenmaal buiten bent? Wie zorgt ervoor dat kinderen en huisdieren in veiligheid worden gebracht? Deze vragen beantwoord u als u nadenkt over een vluchtplan. Als u de antwoorden weet, bespreek het plan dan met uw huisgenoten en oefen uw vluchtroute samen. Zo zorgt u ervoor dat iedereen weet wat er moet gebeuren in geval van brand.

Test uw vluchtroute met de gratis online vluchttest

Test hoe snel u bij brand het huis kunt verlaten, op https://testjevluchtplan.nl. Beantwoord de vragen, oefen uw vluchtroute en binnen enkele minuten ontdekt u of u op tijd het huis uit kunt komen. De online vluchttest is gratis. U kunt de test alleen op een smartphone of tablet doen.