Energie besparen met de SlimWonen App

Energie besparen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Want energie die niet wordt gebruikt hoeft ook niet opgewekt te worden. Dat klinkt simpel, maar toch valt er nog veel winst te behalen. En daar helpt de gemeente Heerde u graag bij. Daarom bieden we alle huishoudens in de gemeente gratis de SlimWonen App aan. De app is een nieuw initiatief en maakt energie besparen makkelijker en leuker. Volgende week krijgen alle huishoudens een activatiecode per post toegestuurd, waarmee de app in gebruik kan worden genomen.

Een nieuw en extra hulpje voor een flinke besparing

Met de gratis SlimWonen App kunt u zien hoeveel euro u per dag uitgeeft aan energie. Verder geeft de app u een bespaardoel en helpt u om dat te behalen. De app biedt bespaartips, helpt bij het vinden van energiezuinige huishoudelijke apparatuur, vergelijkt uw huidige energieleverancier met groene aanbieders en nog veel meer. Zo bespaart u tot wel € 300 per jaar!

Volgende week: brief met activatiecode 

Alle huishoudens in de gemeente Heerde ontvangen volgende week een brief met een persoonlijke activatiecode en meer informatie over de SlimWonen App. In de App Store (iOS) of Google Play Store is de app gratis te downloaden. Met uw persoonlijke activatiecode kunt u vervolgens eenvoudig een account aanmaken. 

Kijk voor meer informatie over de SlimWonen App op www.slimwonenapp.nl.