Open Dag Raadhuis

Op 25 september kunt u het gerenoveerde Raadhuis van de gemeente Heerde bekijken tijdens een Open Dag, die duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Vanwege corona hebben we wel een aantal beperkingen. Bovendien vragen we u om zoveel mogelijk op bepaalde tijden te komen.

Coronamaatregelen

We laten maximaal 60 bezoekers tegelijkertijd in het gebouw. Hiermee voldoen we ruim aan de eis voor ‘doorstroomlocaties’, zodat u in het gebouw 1,5 meter afstand kunt bewaren tot elkaar. U krijgt hiervoor een kaartje bij de ingang, die u bij het vertrek weer moet inleveren. Bij de ingang kunt u uw handen desinfecteren. Om te voorkomen dat iedereen tegelijkertijd komt, vragen we u om op de volgende tijden te komen:

  • Begint uw achternaam met de letter A t/m H? Kom dan tussen 13.30 en 14.15 uur.
  • Begint uw achternaam met de letter I t/m Q? Kom dan tussen 14.15 en 15.00 uur.
  • Begint uw achternaam met de letter R t/m Z? Kom dan tussen 15.00 en 15.45 uur.

Om de doorstroom te vlot te laten verlopen en iedereen een kans te geven, vragen we u om niet langer dan nodig in het gebouw te blijven. Ook vragen we u om, als er een wachtrij mocht ontstaan, daarin 1,5 meter afstand te houden. 
Natuurlijk houden we in de gaten of eventuele wijzigingen in het coronabeleid leidt tot aanpassingen van deze maatregelen.

Ten slotte

We hopen dat iedereen die dat wil het gebouw kan bezichtigen. Misschien heeft u andere verplichtingen of bent u niet in de gelegenheid te komen? Dan kunt u een filmpje van het gebouw bekijken. Dit filmpje plaatsen we vanaf 25 september op  www.heerde.nl/renovatieraadhuis.