Ondernemersevent Heerde 2019: thema duurzaamheid

Tijdens het ondernemersevent gaan we als ondernemers en overheid weer met elkaar in gesprek. Dit jaar met als thema: duurzaamheid. Hoe kunnen we samen werken aan een duurzame en een economisch sterke gemeente. We nodigen ondernemers, overheid en kennisinstellingen uit om hierover mee te praten.

Reinier van den Berg

Onze hoofdgastspreker van deze avond is Reinier van den Berg. Weer, klimaat, duurzaamheid, de economie, het voedselvraagstuk, grondstoffen, spectaculaire expedities. Reinier van den Berg brengt in een boeiende en rijk geïllustreerde presentatie deze onderwerpen tot leven en met elkaar in verband.

Datum en locatie

Het ondernemersevent vindt plaats

  • op donderdag 14 november 2019, van 19.00 uur tot 22.15 uur (inloop met koffie vanaf 18.30 uur en aansluitend een netwerkborrel).
  • in De Heerd, Griftstraat 8 te Heerde.

De avond staat in het teken van inspiratie en ontmoeting van, voor en door ondernemers uit de gemeente Heerde.

Als ondernemer in de gemeente kunt en wilt u dit niet missen! Het programma volgt in het najaar, maar u bent verzekerd van een inspirerende avond.

Organisatie

De organisatie is in handen van de gemeente Heerde, BCH, OVH en OVW.

Het ondernemersevent wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Lagemaat B.V., Den Boon Group, Leadax/Bitufa, MijnMVO.nl/MijnEML.nl, Rabobank Noord Veluwe, Ondernemersfonds gemeente Heerde.