Praat mee over PlusOV

Het reizigerspanel bestaat uit een groep inwoners die meedenkt over de dienstverlening van PlusOV. PlusOV is een samenwerking van negen gemeenten. Elke gemeente kiest twee inwoners die aan het panel meedoen. Daarnaast stuurt de Adviesraad Sociaal Domein per gemeente een vertegenwoordiger. Ook PlusOV is erbij. Zo hoort u wat er zoal komt kijken bij het organiseren van uw ritten. De onderwerpen die we bespreken, zijn telkens verschillend. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de taxi’s. Of aan het verbeteren van de website.

PlusOV gebruikt de uitkomsten om het reizen voor u prettiger te maken. Van elke bijeenkomst komt een kort verslag. Als lid van het reizigerspanel krijgt u dit verslag als eerste te zien. U ziet dan meteen wat PlusOV met de uitkomsten gaat doen. De uitkomsten komen ook op www.plusov.nl te staan.

Waar en wanneer?

Er zijn vier bijeenkomsten per jaar van ongeveer twee uur per keer. De bijeenkomsten worden afwisselend in Deventer en Apeldoorn georganiseerd. Ze vinden plaats op de laatste woensdag van de tweede maand van het kwartaal (start woensdag 25 november 2020 in Deventer, woensdag 24 februari 2021 in Apeldoorn). Meedoen aan het reizigerspanel is gratis. U kunt vanzelfsprekend met PlusOV naar de bijeenkomst reizen. Elke keer dat u erbij bent, krijgt u reiskosten vergoed. Ook koffie en thee zijn gratis.

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur voor 15 oktober een mail naar vervoer@heerde.nl waarin u aangeeft waarom u aan het reizigerspanel wilt meedoen. Zet in deze mail uw naam, adres, telefoonnummer én uw pasnummer. Uit alle aanmeldingen kiezen wij twee inwoners. U krijgt bericht of u gekozen bent of niet.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jeannette van der Beek, beleidsadviseur Basismobiliteit bij de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 69 94 99.