Werven advertenties gemeentemagazine

Bedrijven en instellingen binnen de gemeente Heerde worden de komende tijd benaderd door het acquisitieteam van Akse Media. Zij maken in opdracht van de gemeente een (jaarlijks) gemeentemagazine op, die de traditionele gemeentegids vervangt. Op uw verzoek kunnen zij een brief van de gemeente Heerde overhandigen. Omdat ondernemers in het verleden weleens benaderd werden door malafide bedrijven, is het goed om te weten dat Akse Media een gerenommeerde uitgeverij is. Bij twijfel kunt u bellen met de heer Jan Procee van Akse Media via telefoonnummer (0223) 66 88 77 of (06) 231 007 33.

Eventuele kosten voor vermelding in gemeentemagazine

Voor niet-commerciële instellingen is een basisvermelding in het magazine gratis. Het gaat dan om een naam, adres, woonplaats, contactpersoon, telefoonnummer, e-mail en website. Alleen bij extra informatie (zoals activiteiten, doelstellingen), een extra rubriek of een advertentie zijn er kosten aan verbonden.

Wijzigingen alleen doorgeven bij Akse Media

Niet de gemeente, maar Akse Media zorgt voor de wijzigingen in de gids. Zijn de gegevens van uw organisatie, vereniging of instelling niet juist? Geef dan de wijzigingen  rechtstreeks door bij Akse Media:

  • Via de website: heerde.smartmap.nl/uw-vermelding
  • Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentemagazine Heerde);
  • Telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media);
  • Schriftelijk: Akse Media (ter attentie van gemeentemagazine Heerde), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.