Zonnepanelenactie in Heerde wegens groot succes verlengd

Woningeigenaren in de gemeente Heerde kunnen sinds juni makkelijk en voordelig zonnepanelen aanschaffen via een collectieve inkoopactie. De actie zou eind augustus sluiten, maar gezien het enorme animo wordt de actie verlengd tot eind dit jaar. 

Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken voor haar inwoners en duurzame energieopwekking stimuleren. De zonnepanelenactie is opgezet door het Regionaal Energieloket in opdracht van de gemeente Heerde. Technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende lokale installateurs gevraagd een aanbod in te dienen. Deze aanbiedingen zijn beoordeeld op onder meer prijs, kwaliteit, garantstellingen en ervaring. Hierna is de beste partij gekozen om de zonnepanelenactie uit te voeren: installatiebedrijf Zonsimpel uit Veessen.

Al 117 woningeigenaren hebben zich ingeschreven voor de actie. Om nog meer inwoners de kans te geven om te profiteren van de actie, heeft de gemeente besloten de actie te verlengen tot eind van dit jaar.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie in gemeente Heerde kan via de website van het Regionaal Energieloket. Daar vindt u ook meer informatie over deze actie.