Zonnepanelenactie en informatieavond 3 oktober

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Met zonnepanelen kunt u flink besparen op de energierekening en het is beter voor het milieu. De gemeente Heerde wil het bewoners makkelijk maken om zonne-energie op te wekken.

Samen met  Regionaal Energieloket biedt de gemeente daarom gratis ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning. Maandag 3 oktober organiseert Regionaal Energieloket om 19.30 uur een online informatieavond. U hoort dan ook meer over de zonnepanelenactie en kunt zich na deze avond inschrijven voor de actie van de gemeente Heerde en Regionaal Energieloket.

Makkelijk en voordelig zonnepanelen op uw dak

Onafhankelijke, technisch specialisten van Regionaal Energieloket kiezen een installateur uit met een aantrekkelijk aanbod voor de actie. De installateur is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.

Meer weten? Kom naar de online informatieavond!

De informatieavond vindt online plaats op 3 oktober van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens de informatieavond vertellen we u meer over de zonnepanelenactie, vergunningen, leningen die u voor zonnepanelen kunt aanvragen en het terugvragen van de btw. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen. De gemeente, Regionaal Energieloket en de installateur zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen.

Zo meldt u zich (vooraf) aan voor de informatieavond:

  • Ga naar regionaalenergieloket.nl/acties;
  • Vul uw postcode in; 
  • Klik op ‘Zonnepanelenactie Heerde’;
  • Klik op ‘Aanmelden informatieavond’ en ontvang een e-mail met de link. 

Zo werkt de zonnepanelenactie:

  • Inschrijven na de informatieavond: na de informatieavond kunt u zich tot uiterlijk 31 oktober inschrijven voor de actie via regionaalenergieloket.nl/acties.
  • Adviesgesprek: De installateur bekijkt uw woning en bepaalt met u het aantal zonnepanelen. 
  • Persoonlijke offerte: U ontvangt een persoonlijke en vrijblijvende offerte.
  • Installatie: Gefeliciteerd! U kunt nu genieten van uw eigen opgewekte zonne-energie.

Let op: vanwege de drukte in de zonnepanelensector is er plaats voor een beperkt aantal inschrijvingen binnen deze actie.