Welk plekje moet de burgemeester kennen?

Op 5 oktober wordt Olaf Prinsen geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Heerde. Hij wil onze gemeente graag snel leren kennen. En daarbij vraagt hij uw hulp! Weet u een plekje dat hij zeker moet zien? Mail het ons dan. De nieuwe burgemeester waardeert alle inzendingen. Bovendien kiest hij een aantal inzendingen uit, waarbij hij u uitnodigt om samen dit plekje te bekijken.

Wat wilt u de burgemeester graag laten zien?

Natuurlijk kunnen dat ‘toeristische’ plekjes zijn, zoals mooie natuur of bijzondere gebouwen. Maar misschien heeft u wel speciale herinneringen aan een heel ander soort plaats. Dat zou zomaar een voetbalkantine, uw eigen woning, een lokale winkel of een wandelpad kunnen zijn. In uw mail ontvangen we graag een foto van het plekje én een beschrijving waarom u dat graag wilt laten zien aan de burgemeester.

De inzendingen krijgt de burgemeester bij zijn installatie

We maken daarvoor een mapje met alle inzendingen die we binnen hebben gekregen. Daarna zal de burgemeester een aantal inzendingen uitkiezen. Met de inzenders van de gekozen plekjes maken we dan een afspraak om daarheen te gaan.

Stuur uw inzending naar Cittaslow@heerde.nl

Wilt u in de mail, behalve de foto en de beschrijving, ook uw naam en telefoonnummer vermelden? We ontvangen uw inzending graag uiterlijk op 1 oktober.

Olaf Prinsen