College bezoekt Bolletje

Op 14 mei ging het voltallige college van B&W op bedrijfsbezoek bij Bolletje. Ze zijn daar hartelijk ontvangen door de heren Lo Huls (Operations Directeur Bolletje) en Sjoerd Tel (Procestechnoloog) in een prachtig Rijksmonumentaal bedrijfspand aan de Zwolseweg in Heerde. Lokaal ook bekend als Ark’s Beschuitfabriek, gebouwd in 1931 en in 1975 overgenomen door Bolletje.

Het college van Heerde staat met de heren Huls en Tel van Bolletje voor het bedrijfspand van Bolletje.Bolletje bestaat inmiddels 150 jaar en heeft een vestiging in Heerde en een hoofdlocatie in Almelo. Op deze 2 locaties worden producten gemaakt voor ontbijt en lunch, de tussendoortjes, koekjes en zoutjes. Maar ook seizoensproducten, zoals kruidnoten.

Bolletje kent een lange historie van bakken: authentiek, kundig, met liefde voor het vak en midden in de samenleving. Ook Bolletje is bewust bezig met thema’s zoals energiereductie en transitie en de arbeidsmarkt met een ‘leven lang leren’. Hierbij staan duurzaam, vitaal en veilig werken hoog op de agenda. 

Het bedrijfsbezoek werd afgesloten met een rondleiding door de fabriek.