Ontvangstbevestiging stuitingsbrieven

14-04-2020

Inwoners van Heerde die een stuitingsbrief hebben ingeleverd bij de gemeente, zullen waarschijnlijk nog enige tijd moeten wachten op een ontvangstbevestiging vanuit het ministerie. Met deze stuitingsbrief kon u de mogelijkheid openhouden om eventuele schade te verhalen bij het opengaan van Lelystad Airport. De gemeente heeft wel de bevestiging ontvangen dat het complete pakket brieven van de gemeente daar is aangekomen.

Net als heel Nederland heeft ook de Rijksoverheid te maken met het coronavirus. Hierdoor is er een beperkte capaciteit beschikbaar om alle brieven te verwerken en fysieke antwoordbrieven uit te draaien en te versturen. De verwachting is dat gedurende mei alle brieven zijn verzonden. Hierover zijn echter geen harde toezeggingen gedaan, omdat dit ook afhankelijk is van eventuele toekomstige coronamaatregelen. Het kan dus eventueel nog langer duren.

Hoewel we de bevestiging hebben dat de stuitingsbrieven die bij de gemeente Heerde zijn ingeleverd bij het ministerie zijn aangekomen, zult u dus nog enige tijd moeten wachten op een officiële ontvangstbevestiging.