J.W.J. (William) van Ommen

Merelweg 66
8191 XL Wapenveld
06 26 71 58 49
w.van.ommen@heerde.nl

William van Ommen

Ik heb voor het raadslidmaatschap gekozen, omdat:

Ik me een betrokken inwoner van onze prachtige gemeente voel en graag iets wil betekenen voor onze inwoners. Ik vind het een eer dat ik als vertegenwoordiger van alle burgers voor hen kan opkomen en een verbindende factor kan zijn wanneer dit nodig is.

Deze twee onderwerpen hebben mijn bijzondere belangstelling:

Als lid van de raadscommissie samenleving interesseer ik mij het meest voor onderwerpen die de samenleving raken, het maakt mij niet of dit nou de samenleving in zijn geheel is of dat het individuele gevallen betreft. Onderwijs en sport hebben mijn speciale interesse.

Mijn voorbeeld in de politiek is:

Ik heb geen voorbeeld in de politiek. Dit heeft verschillende redenen, maar het komt erop neer dat er nog niemand langs is gekomen waarvoor ik echt bewondering heb gekregen.

In de komende drie jaren wil ik als raadslid het volgende bereiken:

Hier kan ik kort en bondig antwoord op geven: in de komende 3 jaar wil ik dicht bij de burger blijven staan en hoop ik dat elke burger mij weet te vinden wanneer hij of zij een vraag of probleem heeft.

Mijn wens voor Heerde is:

Dat iedere burger met plezier en in goede gezondheid kan blijven genieten van al het moois dat de gemeente Heerde ons te bieden heeft!