G.J. (Gerda) Hardam - Postma

J.A. Te Nuijlstraat 50
8181 DW Heerde
(0578) 69 50 69
g.hardam@heerde.nl

Gerda Hardam - Postma

Ik heb voor het raadslidmaatschap gekozen, omdat:
De landelijke politiek heeft mij weleens de nodige ergernis bezorgd. Zo erg zelfs, dat ik mij bij mijn partij heb gemeld met de vraag of ik niet iets zou kunnen doen in de politiek. Ik moest in de lokale politiek beginnen. En dat is gelukt. Ik ben raadslid vanaf 2014. Vol passie voor onze mooie gemeente Heerde!

Deze twee onderwerpen hebben mijn bijzondere belangstelling:
De ontwikkelingen in het sociale domein hebben mijn nadrukkelijke aandacht en daarnaast de uitdagingen waarvoor wij staan als het gaat om het milieu en duurzaamheidsdoelstellingen. Vanuit alle politieke partijen is duurzaamheid soort van ‘aangezwengeld’ in Heerde. Er ontstaan prachtige initiatieven zoals de energiecoöperatie Heerde Energiek. Een initiatief waar alle inwoners profijt van kunnen hebben.

Mijn voorbeeld in de politiek is:
Klaas Dijkhoff. Zijn nuchtere kijk op zaken, bijvoorbeeld de energietransitie, inspireert me!

Mijn wens voor Heerde is:
Dat Heerde de veilige en warme gemeente die ze nu is kan blijven.   

In de komende drie jaren wil ik als raadslid het volgende bereiken:
Graag wil ik (en de VVD fractie) in contact komen met inwoners van de gemeente Heerde. Maandelijks komt de VVD Heerde bijeen in ons mooie dorpshuis De Heerd. Wij nodigen u daar van harte uit voor een bak koffie of thee. U kunt ons dan deelgenoot maken van ideeën en suggesties of zorgen en problemen, zodat we dit kunnen meenemen in het raadswerk of in de toekomstplannen voor onze gemeente. Schroom niet om een afspraak te maken.