Functioneel beheerder

Voor de gemeenten Heerde, Hattem en Oldebroek (H2O) zoeken wij een 

Functioneel beheerder

voor 24 uur per week, die zo snel mogelijk in dienst kan treden.

Als functioneel beheerder voor deze gemeenten werk je mee aan de inrichting en het operationeel maken en up-to-date houden van Rx-mission en ben je aanspreekpunt voor de key-users en gebruikers van het systeem, waarbij je met jouw aanpak en oplossingen inspeelt op de behoefte van de gebruikers. Mogelijk wordt je takenpakket uitgebreid met andere (gerelateerde) toepassingen.

De H2O-gemeenten schaffen als voorbereiding op de nieuwe Omgevingswet een nieuw VTH-systeem aan: Rx-Mission. Het huidige systeem Squit XO wordt uitgefaseerd. Dit jaar willen we ons nieuwe systeem inrichten en operationeel maken, zodat we vanaf 1 januari 2022 kunnen testen en inwerken. H2O werkt met één versie van Rx-mission en richt de werkprocessen uniform in. 

Wil jij deze rol binnen onze bruisende organisatie?

Wat houdt de functie in?

 • Je lost (eerstelijns) storingen op en zorgt dat Rx-Mission altijd bereikbaar is;
 • Je schrijft en beheert documentatie ten behoeve van gebruikersondersteuning en adviezen
 • Je zorgt dat de werkprocessen optimaal worden ondersteund door Rx-Mission door het signaleren van kansen, verbeterpunten en het vertalen van informatievragen naar oplossingen; 
 • Je bent aanspreekpunt voor key-users en gebruikers;
 • Je bent algemeen beheerder van de Rx-Mission en het uitvoeren van preventieve werkzaamheden;  
 • Je bent contactpersoon voor de leverancier van Rx-Mission voor overleg van softwareaanpassingen of nieuwe functionaliteiten;
 • Je biedt ondersteuning bij de uitrol van projecten;
 • Je voert updates en wijzigingen door.

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als functioneel applicatiebeheerder van een VTH-systeem bij een overheid;
 • Het is een pré als je werkervaring hebt met IT-systemen en koppelingen;
 • Bij voorkeur heb je kennis van de Wabo en de Omgevingswet;
 • Ervaring met het werken met de voorloper van Rx-Mission, het systeem Squit XO, is gewenst;
 • Je bent een prettig persoon met goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent analytisch, resultaatgericht en proactief;
 • Je weet aan je contacten met de klant, leverancier, collega’s en leiding een professionele en resultaatgerichte invulling te geven.

Wat bieden wij?

De gemeente Heerde bestaat uit zo’n 160 medewerkers, verdeeld over vijf afdelingen. Eigenaarschap en samenwerken zijn belangrijke kernbegrippen. De klant staat voor ons centraal. Daarom werken wij omgevingsbewust en ondernemend.

Als medewerker krijg je alle ruimte om initiatief te nemen. We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt.

Wij bieden een salaris tussen de € 2.484 en € 3.591 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (maximaal schaal 8, peildatum 1 oktober 2020), afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie is ingepast als Medewerker gegevens III, volgens de HR21-systematiek. Daarnaast kent de gemeente uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en een individueel keuzebudget van 17,05%. In eerste instantie bieden we een jaarcontract met optie tot verlenging. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Siliakus, manager Ruimte, Ondernemen en Wonen, telefoonnummer (0578) 69 94 94.

Reageer!

Je sollicitatie ontvangen wij graag vóór maandag 4 oktober via onze sollicitatiepagina.

De gesprekken staan gepland op maandagochtend 11 oktober. 

‘Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit en (talent)ontwikkelmogelijkheden voorop staan. We streven als organisatie naar een personele samenstelling die een afspiegeling is van de inclusieve samenleving’.