Gemeentegids

U vindt in de gemeentegids (in gedrukte vorm nu gemeentemagazine genoemd) uitleg over de gemeentelijke organisatie, maar ook informatie over de clubs, organisaties en verenigingen in de gemeente Heerde.

Het gemeentemagazine wordt huis aan huis verspreid in de gemeente Heerde. Dit is meestal begin januari. Is het gemeentemagazine niet bij u bezorgd? Dan kunt u een gemeentemagazine ophalen in het gemeentekantoor. Het gemeentemagazine is gedrukt op milieuvriendelijk papier.

Het gemeentemagazine (pdf, 13,2MB) is ook als pdf-document beschikbaar.

Online gemeentegids

In de online gemeentegids vindt u uitgebreide contactgegevens van verenigingen, organisaties en instanties in de gemeente Heerde.

In tegenstelling tot het papieren magazine wordt de online gids regelmatig geactualiseerd. U kunt dus het hele jaar door wijzigingen doorgeven bij Akse Media.

Wijzigingen doorgeven

Niet de gemeente, maar Akse Media voert de wijzigingen door. Zijn de gegevens van uw organisatie, vereniging of instelling niet juist, geef dan de wijzigingen rechtstreeks aan hen door. U kunt bij Akse Media ook terecht met klachten over de bezorging.

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Heerde);
  • telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media);
  • schriftelijk: Akse Media (ter attentie van gemeentegids Heerde), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Waarschuwing voor adverteerders

De uitgever benadert ondernemers om te adverteren. Dit gebeurt meestal in augustus. Let dus goed op, want alleen Akse Media werft voor advertenties die in het gemeentemagazine / de gemeentegids komen.

Wanneer u twijfelt of u de goede persoon voor u heeft, kunt u vragen om de brief van de gemeente Heerde die hij bij zich heeft.

Eventuele kosten voor vermeldingen

Voor niet-commerciële instellingen binnen de gemeente Heerde is een basisvermelding gratis. Het gaat dan om een naam, adres, woonplaats, contactpersoon, telefoonnummer, e-mail en website.

Alleen bij extra informatie (zoals activiteiten, doelstellingen), een extra rubriek of een advertentie zijn er kosten aan verbonden.