Gemeentegids

U vindt in de gemeentegids uitleg over de gemeentelijke organisatie, plattegronden met straatnamen, maar ook informatie over de clubs, organisaties en verenigingen in de gemeente Heerde.

De gemeentegids wordt huis aan huis verspreid in de gemeente Heerde. Dit is meestal begin januari. Is de gids niet bij u bezorgd? Dan kunt u een gemeentegids ophalen in het gemeentekantoor. De gemeentegids is gedrukt op milieuvriendelijk papier.

Gemeentegids

In de online gemeentegids vindt u uitgebreide contactgegevens van verenigingen, organisaties en instanties in de gemeente Heerde.

In tegenstelling tot de papieren gids wordt de online gids regelmatig geactualiseerd. U kunt dus het hele jaar door wijzigingen doorgeven bij Akse Media.

De gemeentegids is ook als pdf-document (7,5Mb) beschikbaar.

App voor smartphone of tablet

U kunt de gemeentegids ook gebruiken als applicatie (app) op uw smartphone of tablet. Met deze Gemeentegids App kunt u 1,5 miljoen adressen in heel Nederland altijd en overal raadplegen. U kunt de gratis app vinden in de Apple App Store of in de Google Play Store onder de naam ‘Gemeentegids App’ van Akse Media.

Wijzigingen doorgeven

Niet de gemeente, maar Akse Media in Den Helder voert de wijzigingen in de gids door. Zijn de gegevens van uw organisatie, vereniging of instelling niet juist, geef dan de wijzigingen rechtstreeks aan hen door via de mail, de website of de bon op pagina 79 van de gids. U kunt bij Akse Media ook terecht met klachten over de bezorging.

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Heerde);
  • telefonisch: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media);
  • schriftelijk: Akse Media (ter attentie van gemeentegids Heerde), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Waarschuwing voor adverteerders

De uitgever van de gemeentegids benadert ondernemers om te adverteren in de nieuwe gemeentegids. Dit gebeurt meestal in augustus. Let goed op, want niet alle advertentieverkopers zijn van de gids waar de gemeente aan meewerkt. Alleen Akse Media werft voor advertenties die in de gemeentegids komen.

Wanneer u twijfelt of u de goede persoon voor u heeft, kunt u vragen om de brief van de gemeente Heerde die hij bij zich heeft.

Eventuele kosten voor vermeldingen

Voor niet-commerciële instellingen binnen de gemeente Heerde is een basisvermelding in de gids gratis. Het gaat dan om een naam, adres, woonplaats, contactpersoon, telefoonnummer, e-mail en website.

Alleen bij extra informatie (zoals activiteiten, doelstellingen), een extra rubriek of een advertentie zijn er kosten aan verbonden.