Wat houdt het supporterschap van Cittaslow in?

Wij zijn trots op het keurmerk Cittaslow en delen dit graag met ondernemers en organisaties in onze gemeente. Diverse soorten bedrijven en organisaties kunnen daarom supporter worden van Cittaslow Heerde.

Het ligt voor de hand dat producenten van streekproducten, horecaondernemers, recreatieondernemers en agrariërs daarvoor in aanmerking komen, maar ook ondernemers in sectoren die in eerste instantie geen link met Cittaslow lijken te hebben, kunnen supporter worden.

Het gaat erom dat u als ondernemer of organisatie de kernwaarden van Cittaslow onderschrijft en op een positieve manier uitdraagt en vertegenwoordigt.

Wat zijn de kosten?

Cittaslow is een zeer waardevol keurmerk voor onze gemeente. Het gedachtegoed moet gekoesterd en verder uitgedragen worden.

Om de exclusiviteit van het Cittaslow-keurmerk te benadrukken en te behouden, vragen wij aan u een bijdrage voor het supporterschap van € 50,- (incl. 21% BTW) op jaarbasis.

Wat krijgt u?

U ontvangt hiervoor een gegrafeerd schildje met het Cittaslow-logo om het supporterschap zichtbaar te maken en een supportercertificaat van ‘Supporter Cittaslow Heerde’. Daarnaast mag u het Cittaslow-logo gebruiken in de eigen reclame-uitingen en bent u van harte welkom op de jaarlijkse door ons georganiseerde netwerkborrel. U kunt het supporterschap jaarlijks schriftelijk opzeggen.

Meer informatie over het supporterschap Cittaslow (pdf, 474 kB).

Aanvraag indienen om Supporter van Cittaslow Heerde te worden

Dat kan met het formulier dat hieronder staat.

Aanvraagformulier (pdf, 94KB)

Wij toetsen vervolgens uw aanvraag aan de hand van de aangekruiste criteria. Als uw aanvraag positief beoordeeld wordt, ontvangt u schriftelijk bericht van ons.

Overzicht supporters

Bekijk het overzicht van de supporters van Cittaslow.