Mevrouw W. van der Linden

Liefde en trouw: wat kun je je nog meer wensen?

Voor een heleboel mensen vormen deze twee zaken het hoogtepunt als ze besluiten met elkaar in het huwelijk te treden. Ik wil daar graag aan meewerken.

Op latere leeftijd ben ik voorganger geworden in verschillende vrijzinnige geloofsgemeenschappen. Daarvoor heb ik jaren in het Voortgezet- en Volwassenonderwijs gewerkt. Ik heb 22 jaar met veel plezier in Heerde gewoond. Nu woon ik op afstand maar dat is geen enkel probleem.

Ik ben gewend om voor groepen te spreken en dat doe ik met veel plezier. In mijn dagelijkse werk heb ik veel te maken met ziekte en rouw, dus het werk als trouwambtenaar biedt me een fijne tegenhanger. Op je trouwdag gaat het om twee heel uiteenlopende zaken: punt één moet alles volgens de wet in orde zijn (maar daar trekt je verliefdheid zich niets van aan) en punt twee wil je niets anders dan vorm en inhoud geven aan je liefde (maar daarover is in de wet weer geen woord te vinden).

Graag, heel graag, help ik jullie om deze dag tot een bijzondere dag in je leven te maken. Het is meer dan een formaliteit. Ik werk voor jullie en op verzoek is het dus mogelijk, als je iets van bezinning wilt inbrengen, we dit met elkaar een vorm geven.

Wilma van der Linden

Mevrouw W. van der Linden

Contactgegevens

06 - 101 62 761
wilma.vanderlinden@ziggo.nl

Ik ben tot en met augustus 2023 beschikbaar om jullie te trouwen.

Naar het overzicht van alle trouwambtenaren