Trouwlocaties gemeente Heerde

In de gemeente Heerde kunt u trouwen in de trouwzaal van het Raadhuis, op kasteel Vosbergen, op Vrieze's Erfgoed en in Villa Bakhuis. Daarnaast kunt u gratis trouwen in een spreekkamer van het gemeentekantoor. Trouwen op een andere locatie kan, maar dan moet die locatie wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Trouwzaal van het Raadhuis

Trouw of registreer uw partnerschap in de trouwzaal van het Raadhuis. Na de huwelijkssluiting is er de mogelijkheid om individuele en groepsfoto’s te maken. Bekijk de foto's van de trouwzaal.

Kasteel Vosbergen, Vrieze's Erfgoed en Villa Bakhuis

Trouwen in een romantische sfeer uit vervlogen tijden? Dan is kasteel Vosbergen of Vrieze's Erfgoed een geschikte plek.

Kasteel Vosbergen is een omgracht Edelmanshuis uit de 15e eeuw met twee vleugels en klassieke trapgevels. Er is ruimte voor maximaal 35 personen (inclusief bruidspaar en getuigen). Er is geen invalidentoilet aanwezig. Bekijk de website van kasteel Vosbergen voor een impressie. Let op: de website opent in een nieuw scherm.

Vrieze's Erfgoed is gelegen op de uitloper van een Veluwse stuwwal in Wapenveld. Onderdeel daarvan is molen de Vlijt. Op Vrieze’s Erfgoed is plaats voor maximaal 65 personen. Er is een invalidentoilet aanwezig. Bekijk de foto's van Vrieze's Erfgoed.

Villa Bakhuis is een unieke locatie aan de IJssel. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals trouwen in een kunstige folly, in de tuin of in een sfeervol ingerichte boerderij. In Villa Bakhuis is plaats voor 45 personen. Er is een invalidentoilet aanwezig. Bekijk een foto van Villa Bakhuis.

Trouwen op een door u gekozen locatie

Als u in de gemeente Heerde niet wilt trouwen in de trouwzaal van het Raadhuis, op kasteel Vosbergen, Vrieze's Erfgoed of Villa Bakhuis, dan is dat mogelijk. Een niet-officiële trouwlocatie moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees voor meer informatie de pagina over trouwen op een andere locatie.

Trouwen in een spreekkamer van het gemeentekantoor

U kunt in de gemeente Heerde gratis een huwelijk laten voltrekken of een partnerschap laten registreren. Dat kan op maandagochtend om 08.30 en om 09.00 uur. De voltrekking, registratie of omzetting gebeurt in een spreekkamer van het gemeentekantoor van de gemeente Heerde. Lees voor meer informatie de pagina gratis of tegen gereduceerd tarief trouwen of partnerschap laten registreren.

Terug naar de hoofdpagina.