Buurtcoach Sport en Bewegen

Sport en bewegen draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van alle mensen.

Sport en bewegen draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van alle mensen. Sporten en bewegen zit in ons bloed. De buurtcoaches vinden het leuk om mensen te coachen naar een gezonde leefstijl.

  • Zij zetten mensen in hun kracht om te sporten en bewegen;
  • Zij zetten sportieve energie en ideeën om in concrete acties voor verschillende doelgroepen, met als doel om hen aan het sporten en bewegen te krijgen;
  • Zij matchen het sportaanbod met de sportvraag en nemen drempels weg, waardoor de toegankelijkheid verbetert en onze inwoners zoveel mogelijk in beweging komen;
  • Zij verbinden betrokken partners en partijen in de buurt. Onze partners zijn onder andere: sportaanbieders, maatschappelijke organisaties, welzijnswerk en scholen.
  • Zij zetten ons uitvoerend in door onder andere: het coördineren en organiseren van sport- en beweegactiviteiten, gezondheidsinitiatieven en sportevenementen binnen de gemeente Heerde, al dan niet in samenwerking met onze partners in de wijken.  

Meer weten?

Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met Kevin Bosch, Buurtcoach Sport en Bewegen via

of kijk op

De wedstrijd is pas gewonnen als iedere inwoner van de gemeente Heerde met veel plezier naar een vrijetijdsbesteding kan gaan!