Verkeersmaatregelen

Wegwerkzaamheden en -afsluitingen

Bekijk het overzicht van de actuele wegwerkzaamheden en -afsluitingen. Let op: u gaat naar een andere website.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Zwarteweg, Dorpsstraat en Bonenburgerlaan

  • Vanwege het zomerconcours van de Horsthoekruiters wordt op 20 en 21 juli eenrichtingsverkeer ingesteld op de Zwarteweg in Heerde. De rijrichting is vanaf de Eperweg naar de Mussenkampseweg.
  • Vanwege de Hessendagen en het dweilorkerstenfestival worden de Dorpsstraat (van Villa Welgelegen tot aan de kruising Dorpsstraat–Soerelseweg) en de Bonenburgerlaan (van de Dorpsstraat tot aan de Kanaalstraat) afgesloten op 21 juli van 06.00 tot 19.00 uur.
  • Vanwege Heerde Bruist wordt de Dorpsstraat (van Villa Welgelegen tot aan de Bonenburgerlaan) afgesloten voor verkeer op zaterdag 28 juli van 15.00 tot 18.00 uur. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Reconstructiewerkzaamheden Beatrixweg in Heerde

In opdracht van de gemeente Heerde voert Schagen Infra reconstructiewerkzaamheden uit aan de Beatrixweg in Heerde. Het project bestaat uit het verwijderen van de asfaltverharding en uitvoeren van riolerings- en verhardingswerkzaamheden. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie.

Oefeningen Defensie

Let op: in verband met oefeningen wordt de Nieuwe Zuidweg soms afgesloten. Bij het overzicht van de oefeningen kunt u zien wanneer deze weg niet bereikbaar is.

Uitgelicht