Verkeersmaatregelen

Wegwerkzaamheden en -afsluitingen

Bekijk het overzicht van de actuele wegwerkzaamheden en -afsluitingen. Let op: u gaat naar een andere website.

Afsluiting wegen rondom Vorchten

Waterschap Vallei en Veluwe vervangt de komende tijd een aantal duikers in wegen rondom Vorchten. Een aantal wegen wordt daarom tijdelijk afgesloten. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie.

Start verbetering fietspad voormalige spoorbaan

Maandag 19 november start de verbetering van het fietspad Spoorbaan tussen de Elburgerweg en Ten Veldhuize in Heerde. Het fietspad is gesloten tot 15 december. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie.

Start onderhoud brug Oenerweg over Nieuwe Wetering

Vrijdag 16 november start het onderhoud aan de brug bij de Oenerweg over de Nieuwe Wetering in Heerde. De brug en de Oenerweg ten hoogte van de Nieuwe Wetering zijn tot 30 november 18.00 uur gesloten voor al het verkeer. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie.

Wegafsluitingen i.v.m. Sinterklaas

  • 23 november: Klapperdijk (t.h.v. W.H. van de Pollplein) van 17.30 uur tot 19.30 uur i.v.m. Sinterklaasintocht/feest  in Wapenveld;
  • 24 november: Centrum Heerde (Dorpsstraat, tussen Welgelegen en de Bonenburgerlaan) van 10.30 uur tot 12.00 uur i.v.m. Sinterklaasfeest Heerde.

Oefeningen Defensie

Let op: in verband met oefeningen wordt de Nieuwe Zuidweg soms afgesloten. Bij het overzicht van de oefeningen kunt u zien wanneer deze weg niet bereikbaar is.

Uitgelicht