Contact

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bedrijfscontactfunctionaris

De bedrijfscontactfunctionaris helpt als u bijvoorbeeld een vraag wilt stellen over een bedrijfsbezoek, vergunning, de planologische mogelijkheden van uw (bedrijfs)locatie of over het vestigen, uitbreiden of verplaatsen van uw bedrijf. 

Onze bedrijfscontactfunctionaris is Riëtte Bijsterbosch. U kunt contact met haar opnemen door:

Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend.

Contactpersoon Kennispoort

Bent u op zoek naar begeleiding bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën of bij het op de markt brengen van innovatieve producten, diensten en processen dan kunt u contact opnemen met Kennispoort Regio Zwolle.

De contactpersoon voor ondernemers in de gemeente Heerde is Bart Jeurnink (tijdelijk), MKB-adviseur. U kunt contact met hem opnemen door:

Contactpersoon werkgeversdienstverlening

Als u een vraag wilt stellen over het aannemen van personeel, een vacature wilt melden of worstelt met de wet- en regelgeving rond de Participatiewet dan heeft u (als werkgever) één centraal aanspreekpunt binnen de gemeente: de werkgeverdienstverlening.

Wilt u graag in contact komen met de werkgeversdienstverlening van de gemeente Heerde. Dan kunt u terecht bij Arjan van Rooij, werkgeversdienstverlener. U kunt contact met hem opnemen door:

Contactpersoon bij (financiële) zorgen

Bent u ondernemer en heeft u (financiële) zorgen? Dan kunt u contact opnemen met onze consulten van het team Werk en Inkomen via Stip (Steun- en informatiepunt). Bij Stip werken verschillende teams en organisaties samen om ook ondernemers ondersteuning te bieden op sociaal en financieel gebied. De gemeente Heerde heeft vanuit de schuldhulpverlening voor ondernemers ook verschillende regelingen, zoals bijvoorbeeld preventieregelingen.

U kunt contact met hun opnemen door:

Meer informatie is ook te vinden via www.zorgvraagheerde.nl/werk en inkomen