Werkgeversdienstverlening

Werkgeversdienstverlening is een centraal punt voor werkgevers met personeelsvragen.

U kunt bij ons terecht met vragen als:

U kunt ook direct contact opnemen.

Als werkgeversdienstverlener in de regio zijn wij aangesloten bij FactorWerk en Werkbedrijf Lucrato en investeren wij in goede en duurzame relaties met werkgevers.

Meer mensen aan het werk 

Veel werkgevers werken al jaren met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij ervaren dagelijks de maatschappelijke en economische meerwaarde van deze arbeidskrachten, en dat zouden nog veel meer bedrijven en organisaties moeten doen. Om de werkgevers en werknemers in de Regio Zwolle te helpen, is Werkbedrijf Regio Zwolle opgericht. Meer informatie.

Human Capital Agenda regio Zwolle 

Wij hebben geïnvesteerd in de Human Capital Agenda van de regio Zwolle (HCA) om hiermee het lokale bedrijfsleven en ook de (potentiële) lokale beroepsbevolking kansen te bieden om zich verder te ontwikkelen. Meer informatie.

Schulddienstverlening

  • Regionaal bureau zelfstandigen (Rbz) 
    • Heeft u als (ex-)ondernemer geldzorgen en zoekt u hulp? Neem dan zo snel mogelijk contact met het Rbz op. Hoe eerder zij betrokken zijn, hoe meer ze kunnen betekenen. 
  • Geldfit Zakelijk
    • Op Geldfit Zakelijk kunt u als ondernemer gratis terecht voor hulp bij uw financiële situatie. Via een online test krijgt u direct inzicht hoe u er met uw onderneming financieel voor staat. Ook krijgt u gelijk een overzicht waar u terecht kunt voor hulp. 
  •  Zorgvraag Heerde 
    • Met al uw vragen op het gebied van zorg, welzijn en werk en inkomen kunt u terecht op de website Zorgvraag Heerde.