Vanwege de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot een beveiligingslek in Citrix kunt u mogelijk geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Onderneming starten

U wilt een bedrijf starten, maar wat voor een bedrijf? Bij de start van een bedrijf komt veel kijken.

Wat gaat u maken of verkopen en welke diensten gaat u leveren? Misschien heeft u wel een startkapitaal of starteruitkering nodig.

Ondernemersplein

Op Ondernemersplein vindt u veel informatie en een stappenplan om uw eigen bedrijf te starten.

Startversneller

De Startversneller is een programma voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen (max. 5 jaar ingeschreven bij de KvK). Voorwaarde is dat uw bedrijf gevestigd is of wordt in de provincie Gelderland.

Het programma is gericht op (het helpen bij) het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, het attenderen op interessante bijeenkomsten en het uitbreiden van uw netwerk. De Startversneller bevat 5 stappen:

  1. Aanmelden;
  2. Ondernemerstest;
  3. Intakegesprek;
  4. Uitvoering;
  5. Uitbetaling.

Na afloop van punt 3 hoort de deelnemer of hij/zij een voucher met een waarde van € 1.000,00 voor coaching of voor een training/opleiding kan aanvragen.

De Startversneller wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. Voor meer informatie of aanmelden kijk op www.destartversneller.nl.