Ondernemersevent 17 november

Het Ondernemersevent Heerde 2022 heeft als thema 'Brede welvaart'. Voor lokale ondernemers en overheid een mooi moment om met elkaar in gesprek te gaan. Reserveer de datum vast in uw agenda!

Het Ondernemersevent Heerde staat inmiddels bekend als de perfecte gelegenheid waar lokale ondernemers en overheid met elkaar in gesprek gaan. Dit jaar is het thema 'Brede welvaart'. Brede welvaart omvat alles wat mensen van waarde vinden. Naast materiële welvaart gaat het ook om zaken als gezondheid, onderwijs, milieu en leefomgeving, sociale cohesie, persoonlijke ontplooiing en (on)veiligheid. Bovendien betreft het niet alleen de kwaliteit van leven in het ‘hier en nu’, maar ook de effecten van onze manier van leven op het welzijn van mensen ‘elders’ (buiten de regio) en ‘later’ (toekomstige generaties).

Gastsprekers

Wij hebben twee gastsprekers die vanuit hun eigen invalshoek en ervaring iets vertellen over ondernemen en hun blik op goed werkgeverschap:

  • Carmen van de Beek. Carmen is opgegroeid in een ondernemersgezin in Heerde en dat heeft geresulteerd in een hands-on mentaliteit en nuchtere kijk op ondernemerschap. Ze richtte in 2016 op haar 16e haar bedrijf Peer Panels op. Het bedrijf is ontstaan vanuit de gedachte dat oudere generaties en jongere generaties elkaar telkens misliepen. Carmen vertelt over haar ervaring als jong ondernemer en de manier van werken en ondernemen onder de nieuwe generaties.
  • Bernardo Eenkhoorn. Breman is een familiebedrijf van ruim 1800 installatie-experts. Alles draait Breman om het creëren van een beter woon- en werkklimaat. Zij geloven dat wanneer zij energiepositief zijn, zij meer energie teruggeven dan het kost aan medewerkers, klanten en de aarde. Het resultaat: Iedereen energiepositief.

Locatie en organisatie

Reserveer de datum in uw agenda! Het Ondernemersevent Heerde 2022 vindt plaats op donderdag 17 november van 19.00 tot 22.15 uur (inloop met koffie vanaf 18.30 uur en aansluitende netwerkborrel). Locatie is De Heerd, Griftstraat 8 te Heerde.

De organisatie is in handen van de gemeente Heerde, BCH, OVH, OVW en het HOK. Samen vormen zij het Gemeentelijk Ondernemers Overleg (GOO). Het Ondernemersevent wordt dit jaar ook weer mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: MijnMVO.nl/MijnEML.nl, Lagemaat, OFGH, Den Boon Group en Bitufa/Leadax.

Sponsor worden?

Wilt u sponsor worden van dit mooie evenement zoek dan contact met e.niens@heerde.nl