Kennispoort

De regio Zwolle is een economische toplocatie waar het bruist van nieuw ideeën. Kennispoort Regio Zwolle stimuleert en ondersteunt ondernemers bij de ontwikkeling van deze ideeën en helpt bij het op de markt brengen van innovatieve producten, diensten en processen die bijdragen aan het maatschappelijk en economisch versterken van de regio Zwolle.

Kennispoort werkt samen met netwerkorganisaties uit de verschillende gemeenten in de regio Zwolle. Kennispoort is een stichting en ontvangt subsidie van de overheid en bijdragen van partners. Om die reden is Kennispoort in staat ondernemers kosteloos te begeleiden bij hun vernieuwing of innovatie. Bedrijvencontact Heerde (BCH) is bijvoorbeeld een netwerkclubpartner van Kennispoort.

Heeft u een idee waar u werk van wilt maken?

Of u nu een startende ondernemer bent, startup of heel wat jaren meeloopt. Kennispoort helpt u graag verder door te klankborden over een nieuw idee, businessplan of de wens om te groeien. Dat doen zij door u toegang te geven tot kennis en te verbinden aan netwerken van andere ondernemers, financierders, juristen, accountants en talent. 

Lees bij welke thema’s en onderwerpen u ondersteuning kunt krijgen.

Ondernemerschap versterken en vergroten

Good Practice zet in op het versterken van regionaal leiderschap, netwerken en het delen van unieke kennis. Dit doet Kennispoort door ‘bewezen leiders’, ondernemers met unieke kennis, technologieën of werkwijzen, te helpen om hun ‘good practice’ door te ontwikkelen. Andere ondernemers krijgen de kans om te leren van dit goede voorbeeld! Meer weten? Lees dan de informatie over Good Practice.

Wilt u meer weten?

Kijk dan op www.kennispoortregiozwolle.nl

De contactpersoon voor ondernemers in de gemeente Heerde is Lyanne Flikkenschild. Zij is innovatieadviseur bij Kennispoort en te bereiken lyanne@kennispoortregiozwolle.nl en 06-24934390.

Terug naar de hoofdpagina over de Regio Zwolle.