Kennispoort

De regio Zwolle is een economische toplocatie waar het bruist van nieuw ideeën. Kennispoort Regio Zwolle stimuleert en ondersteunt ondernemers bij de ontwikkeling van deze ideeën en helpt bij het op de markt brengen van innovatieve producten, diensten en processen die bijdragen aan het maatschappelijk en economisch versterken van de regio Zwolle.

Kennispoort werkt samen met netwerkorganisaties uit de verschillende gemeenten in de regio Zwolle. Kennispoort is een stichting en ontvangt subsidie van de overheid en bijdragen van partners. Om die reden is Kennispoort in staat ondernemers kosteloos te begeleiden bij hun vernieuwing of innovatie. Bedrijvencontact Heerde (BCH) is bijvoorbeeld een netwerkclubpartner van Kennispoort.

Heb je een idee waar je werk van wilt maken? Of je nu een startende ondernemer bent, startup of heel wat jaren meeloopt. Kennispoort helpt je graag verder door te klankborden over een nieuw idee, businessplan of de wens om te groeien. Dat doen zij door je toegang te geven tot kennis en te verbinden aan netwerken van andere ondernemers, financierders, juristen, accountants en talent.

Meer informatie

Kijk voor informatie over Kennispoort (diensten, evenementen, netwerk, cases) op www.kennispoortregiozwolle.nl

De contactpersoon voor ondernemers in de gemeente Heerde is Lyanne Flikkenschild. Zij is innovatieadviseur bij Kennispoort en te bereiken lyanne@kennispoortregiozwolle.nl en 06-24934390.

Terug naar de hoofdpagina over de Regio Zwolle.